Online TV és rádió – Online Média

Ha szeretnél az interneten tévét nézni, csatlakozz hozzánk. Az Online Média oldal a legkülönbözőbb témákban kínál ingyenes online TV csatornákat és online rádióadókat. Az oldalon kellemes hangulatban töltheted el idődet, és cseveghetsz a többi TV nézővel a cseten keresztül, rádióhallgatóval, miközben az TV és rádióadásokat nézed, hallgatod.

Ingyen online TV műsorok és rádió adók rendszeres frissítéssel! Rengeteg magyar és külföldi TV csatorna változatos tartalommal: hírműsorok, mesék, sorozatok, magyar nyelvű és külföldi filmek, zenei csatornák, természetfilmek, kabarék, vallási műsorok, valóságshow-k minden nap.

Ha saját webrádiót szeretnél indítani itt a helyed! Részletes leírás található az oldalon a webrádiózás rejtelmeiről, valamint értékes információkat találhatsz meg az Online Média fórumban.

Rendszeres frissítéssel jelentkezik Kabaré TV-nk (Markos-Nádas, Hofi, Gálvölgyi, Bajor, Maksa Zoltán, Lart Pour Lart stb.), mely Youtube videóink gyűjteménye, hogy együtt nevethessünk egy nehéz nap után.

Látogass el Facebook oldalunkra is, és csatlakozz hozzánk, hogy naprakész legyél. Beszélgess másokkal TV nézés közben: online csetelési lehetőség.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.