Sikeres honlapkészítés kulcsa

A sikeres honlapkészítés kulcsa a tartalom, funkcionalitás és design harmonikus hármasa.

Kiemelkedő fontosságú a honlap tartalom és ezzel együtt a figyelmet felkeltő és meggyőző üzenet. Mivel azonban az internetezőket üzenetek áradata önti el, ezért az információ designtermék lett. Ezért a honlapkészítés során figyelemfelkeltő formai megjelenésbe kell csomagolni és látványos színvilággal megjeleníteni a tartalmat ahhoz, hogy egyáltalán felfigyeljenek rá. Csak ekkor van egyáltalán esélye a tartalomnak dolgozni, bejutni az emberek fejébe.

Mivel az internetező amellett, hogy 3 másik dologra is figyel, miközben a honlapunkat inkább kisebb, mint nagyobb figyelemmel böngészi, ezért olyan felhasználóbarát megjelenítésre van szükség, ahol minden akkor, ott és úgy jelenik meg, amikor, ahol és ahogy arra az internetezőnek a vevői döntés folyamatában szüksége van.

Tehát a sikeres honlapkészítés kulcsa egyértelműen a látogató kezében van, és minél könnyebben tudja elfordítani ezt a kulcsot a honlapunkon, annál nagyobb esélyünk van arra, hogy ránk nyitja üzletünk bejárati ajtaját, vagy megcsörget bennünket, ahogy éppen neki tetszik. Mert ezt is ő dönti el, ahogy szinte minden mást. Egy jó tanács: a weboldal készítés során jól olajozza meg honlapja kulcsát az internetező kezében, hogy szinte magától nyíljon ki, mert az internetező a legkisebb akadásra vagy nyikorgásra odébbáll, és be nem teszi a lábát Önhöz. Úgy eltolja a biciklit a honlapról úgy, hogy vissza se néz.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá