Tánciskola Szeged szívében mindenkit vár

Te is szenvedélyesen imádod a jó zenéket? Ösztönösen elkezded a táncot, amikor meghallod a kedvenc dalodat? Amennyiben így van, akkor táncolj bátran, de nemcsak otthon, ahol senki nem lát! Úgy érzed nem megy a tánc társaságban? Akkor dönts egy kiváló tánciskola mellett! A feelgoodtanciskola.hu weboldalon még több információt megtalálsz az adott képzésekkel kapcsolatban.

A tánciskola Szegeden és környékén is tart oktatást. Korosztálytól függetlenül, a Feel Good Tánciskola biztosan a kedvenceddé fog válni. Az iskola tánctáborokat is szervez, ahol elsajátíthatod a különféle mozgáskultúrákat.

A Feel Good Tánciskola 2013-ban jött létre azzal a céllal, hogy minden mozgásra és táncra vágyó fiatalt megtanítson a különféle mozgástrendekre.

A táncokat tapasztalt tanárok oktatják. A táncórákat a diákok remek hangulatban tölthetik el. A tánciskola Szeged szívében érhető el, de természetesen Szeged környékén is tart oktatásokat. Ha nem profi szinten szeretnél foglalkozni a tánccal, csupán jól szeretnéd érezni magad és a táncparketten sem szeretnél csődöt mondani, akkor a Feel Good Tánciskola kiváló választás a számodra!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá