Vállalkozói hitelek, céges hitelek

A hitel elengedhetetlen a kis- és középvállalkozások számára is, ha növekedni és fejlődni szeretnének, mivel jelenleg Magyarországon nagyon kevés olyan vállalkozó van, aki képes  a projektjeit teljes egészében saját finanszírozással megoldani.

A vállalkozói hitel egészen más jellegű, jóval összetettebb mint a lakossági hitelezés.

Weboldalunkon a legújabb hitelformákról informálunk, hiszen a  bankok többféle hitel lehetőséget kínálnak a vállalkozások részére  is.

Témáink között szerepel többek között a támogatott új Széchenyi forgóeszközhitel, a Széchenyi beruházási hitel, a kombinált mikrohitel program, az induló vállalkozás hitel, kft hitel,  egyéni vállalkozói hitel, a fedezet nélküli vállalkozói hitel, a kis- és középvállalkozásoknak ajánlott rulírozó hitel, az instant vállalkozói hitel, a kisvállalkozói jelzálog hitel, folyószámla hitel, Lombard hitel, stb.

Tájékozódhat a rugalmas fizetési lehetőséget biztosító üzleti hitel kártyáról, és a Széchenyi kártya igénylésének módjáról is.

A vállalkozók tudják, hogy hiába van a jó ötlet, elképzelés, ha a megvalósításához hiányzik a tőke, amely akár korszerűsítésre, új berendezések vásárlására, fejlesztések, forgóeszközök finanszírozására, ingatlanvásárlásra, stb. használható.

Segítünk, hogy cégének  érdekében Ön a legjobb döntést hozhassa meg!


Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá