Elektromos cigaretta

Az elektromos cigaretta kiváló lehetőség azok számára, akiknek még nem sikerült letenni a cigarettát. Az elektromos cigaretta legnagyobb előnye az, hogy a dohányos megkapja a szükséges nikotint, ezen kívül füstöt is képez, így a dohányos valóban úgy érzékelni mintha normál cigarettát szívna, ez által a használó nem szenved semmilyen hiányérzettől vagy elvonási tünettől az „átszokás” ideje alatt.  Az elektromos cigaretta nem ég, így a normál cigaretta égésekor keletkező káros anyagok (pl.: kátrány) sem jutnak a szervezetébe.Amennyiben leszokáshoz szeretné használni az elektromos cigarettát célszerű az e-liquid nikotin tartalmát folyamatosan csökkenteni.

Elektromos cigaretta webáruházunkban fellelhetőek a legjobban elterjedt (ego 510) valamint a legmodernebb (f1 ego-w) kezdőkészletek, ezen kívül patronok, e-liquid folyadékok, valamint kiegészítők széles választéka várja az oda látogatót. Az áruházban fellelhető készletekre pénz visszafizetési és fél éves garancia is vonatkozik, mely révén a vásárló semmit sem kockáztat.

Amennyiben segítségre lenne szüksége online ügyfélszolgálat áll a rendelkezésére, mely révén ön megtalálhatja az igényének és ízlésének leginkább megfelelő modellt.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá