Hogyan kezdjünk a konyhabútorunk tervezésébe?

Mielőtt lerajzoljuk vagy elképzeljük a jövőbeni konyhánk alapterületét, érdemes átgondolni pár fontos tényezőt is!

Egy átlagos hazai család 15-20 évig is használ egy konyhabútort, ennyi ideig nem történik lényeges változás. Ennek oka főleg az anyagiakban keresendő. Mi történik ez alatt a 20 év alatt?

Egy háziasszony, amíg elkészíti a család ebédjét és vacsoráját átlagosan több száz kilométert is legyalogol! Több mint 2 millió mozdulatot tesznek meg a konyhabútor elemeinek nyitásával és csukásával. Sőt, egy év alatt teljes 30 napot töltenek a konyhában.

A nem kellő mértékben átgondolt konyhabútor kialakítás nagy mértékben nehezítheti egy háziasszony életét anélkül, hogy azt észrevenné. Azonban a hosszú távú következménye az lesz, hogy lassabban készül el az ebéd, hogy hamarabb fárad el, hogy kevesebb ideje marad egyéb hasznos időtöltésre. (gyerekek nevelésére, kikapcsolódásra)

Ezért érdemes már a konyhabútor tervezésének első fázisában jól átgondolni a rendelkezésre álló tér megfelelő kihasználását!

Ha úgy érzi, nem biztos abban, hogy lenne a legcélszerűbb a konyhabútorát elrendezni, milyen kamrát vagy egyéb tároló rekeszt alakítson ki, akkor kérjen segítséget lakberendező szakembertől!

Látogasson el oldalunkra, és mondja el elképzeléseit! Segítünk a konyhabútora megtervezésében és kialakításában. Hogy tényleg hasznosan töltse az idejét a konyhában és a főzés is könnyebben mehessen!

Legyen Önnek is egyedi építésű konyhabútora!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá