MobilPresent Kft. – A prezentációk modern eszközei.

Egy marketing célú rendezvény lehetőséget ad arra, hogy helyzetbe hozzuk cégünket a célpiacunkon. Erre minden cégnek szüksége van. Viszont egy ilyen kitelepülés nagyon sok időt emészthet fel, és a költségek is rendkívül magasak lehetnek.

Egy hagyományos fix rendszerű kiállítási stand megtervezése, legyártatása, majd az elemeinek a helyszínre szállítása és összeszerelése drága és összetett dolog.

Ma már léteznek olyan mobil látványelemek, amik összecsukhatók és hordozhatók. Ezek a mobil display rendszerek, vagy más néven mobil prezentációs eszközök. Ma már az eladáshelyi marketing alapvető eszközei. Szerkezeti felépítésük és az alkalmazott anyagok lehetővé teszik, hogy könnyedén tárolhatók és szállíthatók legyenek.

Összeállításukhoz nem kell szerszámokat használnia, és még speciális szakmai hozzáértésére sincs szükség. Egyértelmű és logikus a kezelésük. Látványos grafikai háttereket állíthat össze, de tudunk biztosítani prospektustartó állványt, prezentációs pultot, és sok más kiegészítő tartozékot is.

A rendezvény végén meglepően kis méretre összecsukhatók, aminek következtében kis helyen tárolhatók illetve szállíthatók. Összecsukva akár egy egész kiállítási stand elemeit is bepakolhatjuk egy kombi személyautó csomagterébe.

Éljen ezzel a modern és költséghatékony lehetőséggel Ön is.

Termékeinket állandó raktárkészletről tudjuk szállítani.

A minőségi termékek megkövetelik a minőségi terméktámogatást. Szívesen állunk rendelkezésére, bármilyen kérdése is lenne. Munkatársaink ingyenes termékbemutatót is tartanak Önnél, csak kérnie kell azt.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá