Casco biztosítás kötés

Vegye igénybe online szolgáltatásaink és kössön még ma cascot. A casco biztosításnál fontos megfontolni a vételár biztosítás megkötését. Ezzel olyan különleges esetekben tudnánk biztosítani magunkat, mint mondjuk egy terrortámadás. Jó idejében utána nézni és sokszor megéri megkötni a teljes casco biztosítást.

A casco biztosítás mellé érdemes megkötni az asszisztencia biztosítást is. Nálunk olcsón és könnyedén hozzájuthat, csak pár adatot kell megadnia, és mi elintézzük a többi papírmunkát.

Ha külföldön szenvedünk balesetet, mindenképp jobb a rendelkezünk casco biztosítással, így akár otthonról is tudjuk egyszerűbben elintézni a dolgokat, illetve a károsult és a károkozó biztosítója közösen le tudják rendezni a kártérítést.

A casco biztosítás teljes védelmet nyújt akkor is, ha külföldön szenvedünk balesetet, vagy mint károkozó, vagy mint károsult. A biztosító társaságok majd egymás között lerendezik, és nem kell emiatt megszakítani utunkat, nyaralásunkat.

A statisztikák alapján a balesetek száma egyre inkább növekvő tendenciát mutatnak, azért fontos minél előbb megkötni a casco biztosítást, hogy egy esetleges baleset esetén kártérítésben részesüljünk.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá