Kötelező biztosítás kalkulátor

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon a pénzügyi válság kezdete óta folyamatos, intenzív változások zajlanak, olykor első ránézésre meghökkentő jelenségeknek lehetünk tanúi. Ilyen meglepő tendencia például a több évi díjcsökkenés után az, hogy sokan nem zárják a további  áresést a 2012-re kötendő szerződéseknél. E prognózis esélyét alátámasztja az üzemanyag árak tartós drágulása, az emiatt fogyatkozó számú autóvásárlás és csökkenő forgalom, s az ennek nyomán bekövetkező kevesebb baleset és káresemény.

Az online működő kötelező biztosítás kalkulátor segítségével percek alatt, karosszékünkben vagy fotelünkben ülve választhatjuk ki a legelőnyösebbnek tűnő ajánlatot a több, mint tucatnyi hazai biztosító társaság kínálatából.

Az oldal válogatott híranyagait áttanulmányozva további, szubjektív benyomásokat, információkat szerezhetünk egy-egy konkrét biztosítóval vagy a piac egészével kapcsolatban, illetve a törvényi szabályozás változásairól.

Még akkor is érdemes egy próbát tenni, ha a jelenlegi szerződésünkkel minden szempontból elégedettek vagyunk és mereven elzárkózunk több ezer forint megtakarításától néhány perc időtöltés árán, mert így legalább naprakész tájékozottsággal fogadhatjuk az akár postai levélben, akár e-mail-ben, akár személyes megkeresés útján előbukkanó újabb ajánlatokat.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá